The Night Manager season two has compiled its writing team


Čaves, tak konečne sa niečo objavilo čo by som mohla pridať. Je to taká menšia novinka ktorá sa týka seriálu The Night Manager. Ako to vlastne je s druhou sériou tohto úspešného seriálu a ako sa to pohlo ďalej.

Spisovateľky Namsi Khanová (Humans and Black Mirror) a Francesca Gardinerová (The Man In The High Castle) sa spojili so špionážnym spisovateľom Charlesom Cummingom a britským scenáristom Mattheom Ortonom kvoli druhej serie televízneho hitu BBC a AMC.

Prvá séria The Night Manager je založená na knihe s rovnakým názvom od spisovateľa Johna Le Carrea. Hlavné úlohy si tam zahrali Tom, Hugh Laurie a Olivia Colman. Sledujeme tam bývalého britského vojaka, ktorého úlohou je špehovať medzinárodného obchodníka.


Prvá séria s balením ohromujúcej vizuálnej výpovede a príbehom s vysokými stávkami bola obrovským úspechom a Cumming povedal Event Magazine, že môžeme očakávať viac z toho istého, ako aj návrat "niektorých" postáv v druhej sérii.

"Niektoré postavy, ktoré diváci poznajú a milujú, sa vrátia, iné nie," povedal. "Lokality budú prepychové, sprisahanie ako aj vzrušujúci a tematicky komplexný príbeh ako od le Carrea."

Nasledujúca séria je v súčasnosti v štádiu vývoja, písanie je v plnom prúde, pracuje sa na pomaly sa rozvíjajúcej dráme.

Hoc Tom predtým vyslovil svoj záujem o zopakovanie si úlohy Jonathana Pinea ale zatiaľ nebolo nič potvrdené, ja len dúfam, že sa to aj stane. Bola by to naozaj skvela správa a podľa mňa mu stvárnenie postavi šlo. Ale aj celkovo pre herecké zloženie seriálu by som to brala.

A ak sú na palube aj Hugh Laurie a Olivia Colman, bolo by to skvelé, hoci Olivia môže byť trochu zaneprázdnený tým, že natáča seriál The Crown.

Aj napriek všetkým týmto dobrým novinkám a napriek tomu, že séria má masívny úspech, mnoho ocenení, stojí za to poznamenať, že seriál ešte nebol oficiálne obnovené - ale to neznamená, že ešte stále nemožeme dúfame v dátum vysielania v roku 2019.

zdroj: digitalspy.com

Komentáre

Obľúbené príspevky