Loki back to life


Čaves, ha tak možno som vás trochu rozprúdila krv v žilách nazvom článku čo ? :DDDD Mno našla som si nejaký čas, tak som sa trochu pohrabala a našla nejake články ktoré by vás možno trochu zujímali. Tak sa vrhnime na to.

Zatiaľ čo sa väčšina z nás stále spamatáva z tragického vyvrcholenia Avengers: Infinity War v dôsledku smrti niekoľkých cenných superhrdinov, bola to Lokiho smrť v prvých 10 minútach filmu, ktorá nás mnohým skutočne šokovala. (Ako šokovalo/ nešokovalo, žažili sme si s ním svoje malé mrtvičky a potom hola hop a som tu opať :DDD.) Možme povedať, že Tom je morálne nejednoznačný podvodník boha ktorý nás uchvátil od jeho debutu v prvom Thorovi a my všetci sme si ho v priebehu rokov zamilovali. Takže jeho smrť ešte viac zlomila naše srdce.

Ale s ohľadom na svoje podvodné spôsoby, mnohí veria, že je stále nažive. Zatiaľ čo iní, ako navrhuje nová teória fanúšikov Redditu, tvrdia, že Hela (Cate Blanchett) ktorú poznáme z Thor: Ragnarok by mohla byť kľúčom k tomu, aby sa vrátil k životu.


Express povedal: hviezdy Thor: Ragnarok Chris Hemsworth, Tessa Thompson a Cate Blanchett a model Rocketa Raccoona boli videný na natáčanie setu v katedrále Durham v máji 2017. Predpokladá sa, že by to mal byť šot pre Avengers 4. Durhamská katedrála bola využitá pre natáčanie Thorovej nočnej mory v Avengers: Age of Ultron. To viedlo k špekuláciám. Redditor IanMoone13 (fanúšik zo skupiny Reddit) poznamenáva: "Navrhujem, aby bol Thor, Rocket, Valkyrie a Hela v kostole ešte raz, aby získali prístup do jaskyne, ktorú Thor použil v AoU s Erikom Selvigom. To nejakým spôsobom umožnilo Thorovi cestovať za Helou a postaviť sa proti nej, ktorá je tam po svojej porážke v Thor Ragnarok, je tam uväznená alebo sa tam zdržiava, aby mu pomohla priviesť svojho brata Lokiho z mŕtvych. "

Tak toto je jedna z teórii ktoré kolujú po internete. Ak je toto alebo niektoré z ďalších iných teórií pravdivé, musíme počkať do 3. mája 2019, keď Avengers 4 príde do kín.

zdroj: firstpost.com

Komentáre

Obľúbené príspevky