AH/JW3 Speaker Series: Tom Hiddleston And Josie Rourke


Čaves, mno tak u nás je poriadna zima teda ale, že vraj má byť zajtra do 21 stupňov. Tak to som teda zvedavá či to tak aj bude :DDD. Musím teda poďakovať Angie za to, že spomemula seriál A Discovery of Witches na svojom blogu. Zamilovala som si ho teda hneď a neviem sa dočkat novej časti. Ako fakt, teraz nemyslím na nič iné ako na tento seriál a neviem to dostať z hlavy, fakt teda ďakujem Angie 😱😩😄. Ale nie, je to super a chémia mezi Teresou a Matthewem je hneď od začiatku, spolu im to pristane :). Nemyslela som si, že ma to tak dostane keď som videla toho toľko ale príjemne to prekvapilo :). Mno ale teda k článku.

Tom je svetovo preslávený britský herec, ktorý hrá v blockbusters ako The Avengers a Thor, ale mal aj zaujímavú a rôznorodú kariéru v televízii a na scéne. Jeho divadelné úlohy zahŕňajú Hamleta a Othella a jeho televízne ocenenia zahŕňajú seriály ako The Night Manager, The Hollow Crown (Henry IV časť I & II, Henry V), Wallander, Miss Austen Regrets a The Gathering Storm.

30. októbra sa účastní debaty s umeleckou riaditeľkou Donmar Warehouse, Josie Rourke, o svojej slávnej kariére vo filmovom a televíznom priemysle. Josie Rourke bude mať spravodlivý podiel na anekdotách pretože mala prsty v hrách ako Saint Joan v hlavnej úlohe s Gemou Artertonovou; City of Angels, ktoré získalo cenu Olivier za najlepší hudobný obrod; Privacy, nová hra, ktorú vytvorili James Graham a Josie v hlavnej úlohe s Danielom Radcliffom a Coriolanus, ktorý bol vysielaný v kinách v spolupráci s National Theatre Live a za ktorý Tom Hiddleston získal cenu Evening Standard za najlepšieho herca.

zdroj: jw3.org.uk

Komentáre

Obľúbené príspevky