Loki či Scarlet Witch: Miesto vlastného filmu dostanú minisériu


Spravodajca Variety odhalil, že štúdio vezme niekoľko postáv, ktoré doteraz nedostali vlastný celovečerný film a pripraví s tými to postavami minisérie. Tie by mali mať vždy zhruba 6 až 8 dielov a počíta sa s rozpočtom, ktorý by sa mal blížiť celovečerným filmom. Postavy stvárnia rovnakí herci ako vo filmoch a na minisérie nebude dohliadať televízna časť Marvelu, ale tá filmová a priamo Kevin Feige.

Už v minulosti vznikla rada marvelovských seriálov, ktoré sa síce oficiálne odohrávajú v Marvel Cinematic Universe, ale pri bližšom preskúmaní tá previazanosť vždy bola len minimálna, a to aj v seriáloch Agents of S.H.I.E.L.D. a Agent Carter, kde vystupovali vedľajšie postavy z filmov.

Tentokrát sa ale nebavíme o postavičkách, ako je agent Coulson, ale o skutočne výrazných charakteroch. Mimo iných by sme sa mali dočkať aj minisérie Lokiho a minisérie Scarlet Witch. Pričom sa počíta s tým, že postavy budú hrať Tom Hiddleston a Elizabeth Olsen. Čo sú skutočne postavy, ktoré by vlastným celovečerným filmom asi neprilákal do kina toľko divákov, ako Black Panther či Doctor Strange, ale inde stále môžu urobiť peknú službu.


Tým "inde" je v tomto prípade Disneyho chystaná streamovacia služba (alias "Disneyho vlastnú Netflix"), ktorá sa snaží pripraviť čo najviac exkluzívneho materiálu, ako sú celovečerné filmy (hraná verzia Lady a Trampa) alebo napríklad prvý hraný seriál zo sveta Star Wars . Chystaný projekt Marvelu by však mal byť zo všetkých pripravovaných programov najambicióznejší.

Marvel tak nasýti Disneyho službu, poteší svojich fanúšikov, ale potenciálne aj svojich hercov, ktorí doteraz mohli mať pocit, že vo filmoch nedostávajú v rámci širokého obsadenia dosť priestoru zažiariť. Otázkou tak zostáva len to, akým spôsobom budú minisérie na celovečerné filmy naviazané. Či budú pevne patriť do kontinuity, alebo pôjde o nejakú paralelnú realitu alebo niečo podobné. Za zmienku určite stojí aj to, že Loki je v túto chvíľu zdanlivo mŕtvy. Wanda Maximoff (Scarlet Witch) zmizla po lusknutie Thanosových prstov a predpokladáme, že všetky postavy, ktoré sa takto rozpadli na prach, sa znovu vrátia. Avšak Lokimu Thanos zlomil väz. Podarilo sa opäť bohovi klamu svoju smrť len predstierať ? Bude oživený ? Alebo bude séria zasadená niekam do minulosti ?

Cccc tak ako Loki by to jednoznačne zvládol, celovečerný film ? brnkačka :DDDD. Tak toto by ma ani nenapadlo, je to naoyaj zaujímav myšlienka. Len aby to nepohnojili ako pri predošlích. Ako ja osobne som ich pozerala ale prestali ma po čase baviť. No pri týchto krátkych verziách seriálov ako ja tomu hovorím by to nemuselo byť zlé. A čo sa týka Lokiho, tak tuto neviem absolútne čo si mám myslieť. Najviac by ma zaujímal názor samotného Toma keď bolo vyšie napísané, že by to maly byť herci čo ich hrali vo filmoch.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky