Tom to perform at Pinter birthday gala


Tom a obrovské množstvo hviezd pomôže pri príležitosti osláv narodenín Harolda Pintera s charitatívnym galavečerom vo West Ende 10. októbra.

Vybraté finančných prostriedkov pojde pre dve obľúbené charitatívne organizácie a to Amnesty International a Chance to Shine, budú obsahovať celý rad prác Pintera, vrátane výňatkov z jeho celovečerných hier, básní, prejavov a náčrtov.

Vystupujúci v rámci podujatia s názvom Happy Birthday, Harold, bude niekoľko hviezd, ktoré sa pripájajú k tým, ktoré sa už začali objavovať v šiestich mesiacoch Pinter at the Pinter season, kde uvidíme 20 Pinterových jednočinných hier v priebehu jedného mesiac.

A ako vám už došlo Tom sa toho účasní tiež. Vedľa neho sa objaví množstvo známićh mien ktoré určite poznáte, apoň niektorých, a to Kit Harington, Simon Russell Beale, Jon Snow, Jade Anouka, Kristin Scott Thomas, Frances de la Tour, Felicity Kendal, Indira Varma, Zawe Ashton, Gawn Grainger, Forbes Masson, Samuel West, Sheila Hancock, Lee Evans, David Suchet, Tamsin Greig, Paapa Essiedu, John Simm, Patrick Marber, Russell Tovey, Gary Kemp a Lia Williams.

Pinter, nositeľ Nobelovej ceny by tento rok oslávil 88 rokov. The Pinter at the Pinter season predstavuje desať rokov od jeho smrti.

Charitatívny gala večer bude riadiť Jamie Lloyd a spolu-režisér Jonathan Glew.

zdroj: whatsonstage.com

Komentáre

Obľúbené príspevky