Lokiho miniséria oficiálne potvrdená


Čaves, ako sa máte ? U mna je to teda dosť bieda, som neskutočne zavalena prácou a to vďaka Vianociam :DDD. Ako čo teraz napíšem bude asi škaredé ale je to tak. Vďaka práci sa mi Vianoce hnusia viac a viac. To aj napriek tomu, že nie sú za dverami. A je to vďaka mojmu šéfovi ktorý si myslí, že predajňa je zázračne miesto ktoré sa podľa jeho potrieb zvačší :DDD. Potrebovalo by to zrejne zmenu :DDD.

Inak mám pre vás skvelú novinku ktorá sa vám bude určite páči. Teda dúfam :DDDDD. Už od septembra vieme, že Marvel chystá pre novú službu Disney + niekoľko minisérii so svojimi filmovými postavami. Žiadna z nich však nebola potvrdená oficiálne. Až doteraz. V rámci predstavení služby Disney + šéf spoločnosti Bob Iger (a následne aj tlačové vyhlásenie) oficiálne potvrdil, že vzniká minisérie s Lokim. V úlohe sa znovu objaví Tom, ktorý následne na svoj Twitter napísal: "Loki. Viac príbehov. Viac nepletie. Viac všetkého ďalšieho ".


Naposledy, keď sme Thorovho nevlastného brata videli, zomrel Thanosovou rúkou v Avengers: Infinity War. V minulosti už raz svoju smrť predstieral, nemožno teda vylúčiť, že sa tentoraz stalo to isté. Ďalej fanúšikovia špekulujú o tom, že udalosti Infinity War budú nejakým spôsobom zvrátene. Alebo by mohlo samozrejme ísť o prequel - Loki je viac než tisíc rokov starý. O minisérii vieme, že má byť pevnou súčasťou filmového sveta Marvelu, bude na ňu dohliadať marvelovský šéf Kevin Feige, bude mať zhruba 6-8 epizód a filmový rozpočet.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky