Kevin Feige odhalil o čom bude seriál s Lokim


Čaves, tak konečne boli moje a dúfam, že aj vaše modlidby boli vyslišané. Konečne boli zverejnené nové iformácie ktoré sa týkajú pripravovaného seriálu o Lokim.

Ako oznamuje portál Comic Book, ešte v apríli sa konala konferencia investorov spoločnosti Disney. Objavil sa na nej aj Kevin Feige ako šéf Marvel Studios, ktorý niečo málo odhalil o ambicióznych plánoch štúdia. Doteraz informácie z tohto mítingu neboli verejné, no teraz sa môžeme konečne pozrieť na to, čo Feige odhalil.

Plán hrdinov vo filme Avengers: Endgame bol celkom múdry. Cestovať späť v čase, získať Kamene nekonečna a vrátiť sa späť do súčasnosti. V New Yorku (2012) sa však niečo pokazilo a Loki utiekol preč aj s Tesseractom, ktorým sa premiestnil bohvie kam. To by podporovalo staršie zvesti o tom, že miniséria bude pojednávať o tom, ako Loki stál v zákulisí mnoho kľúčových historických udalostí. Zatiaľ nevieme, či pôjde o prequel, alebo sa príbeh zameria na verziu postavy, ktorá v Avengers: Endgame utiekla s Tesseract.


Na fotke môžete vidieť, akým logom je Marvel seriál Loki vyjadrený. Vzhľadom pripomína sériu komiksov Journey Into Mystery od Kierona Gillena, v ktorom vystupuje "Kid Loki." To sedí s šepotom o tom, že seriál sa inšpiruje práve týmto dejom.

Omnoho zaujímavejší je však záber na Lokiho, ktorý sa prechádza po ulici. Za ním je totiž vidieť klasický nápis o filmovej premiére, aké sú na kinách v USA umiestnené. Píše sa na ňom, že sa práve premieta film Jaws (Čeľuste), čo by potvrdzovalo, že seriál sa bude odohrávať v roku 1975. Práve vtedy totižto naozaj vyšla klasika Stevena Spielberga. Nie celý seriál sa bude odohrávať v roku 1975. Už dávnejšie sa totižto rozprávalo o tom, že dej bude spolu s protagonistom skákať naprieč viacerými obdobiami histórie ľudstva či dokonca inými časovými linkami.

V hlavnej úlohe sa vracia Tom Hiddleston, showrunnerom minisérie je Michael Waldron, ktorý je známy predovšetkým vďaka Rickovi & Mortymu. Jednotlivé Marvel minisérie na Disney + by mali mať 6-8 epizód, sú úzko previazané s Marvel Cinematic Universe a mali by mať filmovej rozpočty.


zdroj: rewind.sk, fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky