Loki: Miniséria má priamo viesť k Thorovi: Love and Thunder


Jednou z potvrdených marvelovských minisérii, ktoré uvidíme na streamovacej službe Disney + bude tiež seriál Loki.

O tom zatiaľ vieme, že bude sledovať osudy Lokiho z roku 2012, ktorý ukradol Tesseract a unikol, čo vytvorilo novú "odnož" časovej línie. Vo svojom seriále potom má podľa neoficiálnych informácií Loki cestovať v čase a ovplivňovať chod ľudských dejín.

To tvorcom ponúka v podstate neobmedzené možnosti, ktorým smerom sa s príbehom vydať. Plus je tu tá skutočnosť, že táto verzia Lokiho ešte nie je antihrdinom, ale záporákom, čo dovoľuje scenáristom sa trochu zabaviť.

A okrem toho sa zdá, že séria na Disney + bude úzko previazaná s filmami. Ostatne, už nejakú dobu vieme, že minisérie WandaVision bude prepojená s filmom Doctor Strange in the Multiverse of Madness, a teraz sa povráva, že seriál Loki by mal byť prekvapivá napojený na film Thor: Love and Thunder.


Podľa zdrojov serveru FandomWire použije Loki Tesseract k tomu, aby sa vrátil do hlavnej dejovej línie marvelovského filmového univerza a navyše so sebou prinesie Mjolnir, ktorý sa dostane do rúk Jane Foster.

Už nejakú dobu vieme, že Jane Foster v podaní Natalie Portman sa po absencii v Thor: Ragnarok do série vráti a to s veľkou parádou, pretože by sa mala (po vzore komiksu) stať novým Thorom. Tým pádom bude potrebovať Mjolnir a malo by ísť o verziu legendárneho kladivá, ktorú prinesie Loki zo svojich ciest po multiverza.

Ako sa k nemu Loki dostane a ako je možné, že s ním bude môcť manipulovať, pretože Loki z roku 2012 ho rozhodne nie je hoden ? To sú zatiaľ otázky, na ktoré nie sú odpovede, ale snáď sa ich v blízkej budúcnosti dozvieme. Ostatne, natáčanie seriálu by malo začať už na začiatku budúceho roka, takže sa určite budú postupne objavovať nové informácie. Premiéra je potom naplánovaná na jar 2021.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky