Marvel ulovil komediálnu režisérku od Netflixu


Disney predstavil fanúšikom na paneli D23 budúcnosť streamovacej služby Disney +. Pre tú sa pripravuje minisérie o Lokim, ktorý v posledných Avengers utiekol s Tesseract, a bude cestovať naprieč históriou, aby narobil čo najväčšiu neplechu. A na spomínanom paneli bolo oznámené niekoľko noviniek. Konečne sme sa napríklad dozvedeli, kto zasadne za kameru.

Disney ulovil režisérku Kate Herron. Tá sa tento rok usadila u Netflixe, kde sa podieľala na seriáli Sex Education, ktorý sa stal na tejto platforme jedným z najlepšie hodnotených. A ani na poli počtu sledujúcich sa mu nevedie vôbec zle. Práve vďaka tomuto úspechu a jej schopnosti ovládať komediálny žáner sa zdá byť skvelou voľbou.

V neposlednom rade sa opätovne potvrdilo, že minisérie bude naozaj obsahovať iba šesť epizód, avšak každá bude dlhá celú jednu hodinu. Takže aj tak čaká Lokiho celkom rozsiahle dobrodružstvo. Čo sa týka hlavnej postavy, tak predný scenárista Michael Walter prezradil, že séria ukáže, či je Loki schopný nadviazať priateľstvo a či sa na neho znovu usmeje šťastie.

Posledné vyhlásenie vzišlo od samotného Toma. Ten síce nebol na paneli prítomný, stačil aspoň nahrať video pre fanúšikov, v ktorom vyjadril svoje "bezhraničnej nadšenie" a zároveň sľúbil, že jeho cesta ešte len začala. Čo presne tým Tom myslel, sa dozvieme na jar 2021, kedy k nám Loki konečne dorazí.

V celom článku nájdete aj video seniacim logom, ktoré bolo predstavené v paneli. A ešte jedno krátke video ktoré nahral samotný Tom ktorý sa toho nemohol zúčastniť.



zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky