Whatf If...?


Komiks What If ...? (Prípadne What If) je medzi fanúšikmi veľmi obľúbený. A je to pochopiteľné vzhľadom na to, že berie známe postavy a ich príbeh mení veľm výrazným spôsobom, ktorý je často prekvapivý a miestami aj šokujúci (alebo aspoň humoristický).

Nie je tak asi prekvapením, že práve komiks What If poslúži ako inšpirácia pre prvý animovaný projekt filmových Marvel Studios, ktorý ponúkne služba Disney +. Len pre informáciu, prezident Marvel Studios Kevin Feige síce bude na seriál dohliadať, však projekt nebude súčasťou oficiálneho kánonu (aj keď bol predstavený ako súčasť 4. fáza filmového Marvel Universe).

Najväčšou novinkou je oznámené obsadenie, ktoré zahrnie viac ako dvadsiatku hercov známych z hraných marvelovských projektov. Konkrétne sa môžeme tešiť na hlasy nasledujúcich hviezd:


Sebastian Stan (Bucky Barnes), Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk), Tom Hiddleston (Loki), Chris Hemsworth (Thor), Michael B. Jordan (Killmonger), Hayley Atwell (Peggy Carter), Chadwick Boseman (Black Panther), Josh Brolin (Thanos), Karen Gillan (Nebula), Paul Rudd (Ant-Man), Michael Douglas (Hank Pym), Jeremy Renner (Hawkeye), Neal McDonough (Dum Dum Dugan), Sean Gunn (Kraglin), Dominic Cooper ( Howard Stark), Natalie Portman (Jane Foster), Toby Jones (Armin Zola), Taika Waititi (Korg), Djimou Hounsou (Korath), Michael Rooker (Yondu), Jeff Goldblum (Grandmaster) alebo Samuel L. Jackson (Nick Fury) .

Nováčikom potom bude Jeffrey Wright, ktorý stvárni postavu známu ako Watcher, čo je člen zoskupenia, ktorého úlohou je dohliadať na dianie v multivesmire. Asi najznámejším Watcher je Uatu, ale nebolo povedané, či Jeffrey nahovorí práve jeho.

Animované projekty majú ešte voľnejšie hranice, než hrané komiksovky. Očakávať tak môžeme napríklad to, že Kapitánom Amerika bude Peggy Carter alebo to, že sa Thanos stane členom Avengers.

Seriál bude k dispozícii v lete 2021.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky