The Late Show

Čaves, ospravedlňujem sa, že je to tu s tým novinkami tak rozťahané, ale proste keby som ich pridala hneď, tak mi nič asi neostane. Pravda, niečo sa objavilo, no nie veľa. V zálohe mám ešte jednu, a to akciu na ktorej sa objavil v ten istý deň ako v Late Show. Konkrétne ti bolo 16. septembra.

Objavilo sa jedno video ktoré nie je veľmi dlhé. Takže v pohode si ho môžete pozrieť. Keď ste ho náhodou ešte nevideli. Tom mál na sebe outfit zladený do jednej farby. Ako farba je to fakt pekná a podľa mňa mu pristane. Len ja osobne veľmi nemusím keď je všetko jednoliate. Ale aj tak bol fešák :DDD.

Stephen Colbert sa svojej talk show pokúšal páčiť rozumy a Tom odpovedal, že prezradí aspoň nasledovné: Ľudia sa ho po Avengers: Infinity War a Avengers: Endgame stále pýtajú, či je Loki naozaj mŕtvy a čo mieni robiť s Kozmickú kockou. A seriál podľa Toma na obe dve otázky odpovie.

To, že sa seriál zameria na verziu Lokiho, ktorá utiekla v Endgame s Kozmickú kockou, to dávno vieme. Ale čo tá druhá otázka? Pýtajú sa ľudí Hiddleston, či je Loki mŕtvy jednoducho preto, že postavu čaká ďalší príbeh a dotyční pri Endgame nedávali pozor a naposledy si pamätajú, ako Loki v Infinity War zomrel? Alebo sa Tom zámerne (či omylom) podřekl a odhalil nám tak ďalší aspekt chystanej minisérie? Je skutočne možné, že by pôvodná Loki v Infinity War nezomrel a dočkali sme sa v pripravovanom príbehu rozprávanie hneď o dvoch rôznych verziách Thorovho brata?

Potom si zaspomínali na jeho divadelné času, hlavne na Hamleta. K tomu si zacitovali obľúbenú pasáž a to obaja naraz :D. Tiež spomenul storku ako ho Chris aka Thor poriadne trafil do tváre pri jednej spoločnej bitke. Stephen tiež spomenul, že na Broadway prebieha hra Betrayal kde Tom účinkuje.

Komentáre

Obľúbené príspevky