The Cast Of "Betrayal" Celebrates Harold Pinter's 89th Birthday


Čaves, tak aj naďalej nám to pokračuje. Ako strašne ma to mrzí ako to tu v posledných dňoch upadá. Je to jednoducho na prd. Tento článok som si fakt šetrila. A potom neviem čo bude :DDD. Dúfam, že sa niečo fakt objaví.

Mno tak posledné čo sa objavilo boli fotografie z narodenín Harolda. Po predstavení hry Betrayal ktorú napísal ako všetci už dobre vieme. V ktorej hrá Tom momentálne na Broadway. Celý cast a aj ľudia ktorý na nej pracujú mu popriali 10. októbra všetko najlepšie k 89 narodeninám, ako holt.

Do galérie som pridala niekoľko fotiek na ktorých je zoskupenie Jamie Lloyd (režisér), Charlie Cox, Zawe Ashton, Tom, Eddie Arnold a Jonathan Glew.

A to je tak všetko. Dúfam, že nie na dlho :DDD.

tn-500_betrayalhonorsharoldpinters89thbday_photocreditbruceglikas_betrayalbway_social_bruglikasfor_betrayalbwayinfull_28129.jpg tn-500_betrayalhonorsharoldpinters89thbday_photocreditbruceglikas_betrayalbway_social_bruglikasfor_betrayalbwayinfull_28329.jpg tn-500_betrayalhonorsharoldpinters89thbday_photocreditbruceglikas_betrayalbway_social_bruglikasfor_betrayalbwayinfull_28429.jpg tn-500_betrayalhonorsharoldpinters89thbday_photocreditbruceglikas_betrayalbway_social_bruglikasfor_betrayalbwayinfull_28529.jpg tn-500_betrayalhonorsharoldpinters89thbday_photocreditbruceglikas_betrayalbway_social_bruglikasfor_betrayalbwayinfull_28729.jpg
(photos 9)

Komentáre

Obľúbené príspevky