Tvorcovia potvrdili, že cestovanie v čase bude kľúčové


Producenti pohovorili o tom, čo môžeme čakať od marvelovské minisérie, ktorá sa zameria na populárneho boha klamu.
Služba Disney + priniesla spolu so svojim štartom rad noviniek zo sveta Marvelu. Už sme tu mali vystrihnuté scény z Avengers: Endgame, ďalej prvý artworkami z Falcon a Wintersoldiera a prvé artworkami z Hawkeye. Niečo málo sme sa dozvedeli aj o Lokim.

Jeho miniséria síce bude uvedená pred Hawkeye, žiadnych obrázkov sme sa zatiaľ ale nedočkali. Producenti Stephen Broussard a Kevin Wright však odhalili pár maličkostí: Pre sériu bude úplne zásadne dôležité cestovanie v čase. Už v minulosti sa pritom objavili neoficiálne zvesti, podľa ktorých by mal Loki nenápadne manipulovať kľúčovými udalosťami ľudských dejín. Ďalej sa dozvedáme, že Lokiho miniséria bude štruktúrovaná ako príbeh človeka na úteku. Pri ňom bližšie spoznáme Lokiho ľudskú stránku. Loki tiež konečne bude poriadne v úzkych. Bude v pozícii, kedy na všetko nepozná odpoveď a život mu hádže poriadnej polená pod nohy.

Zatiaľ teda stále vieme celkom málo, avšak Loki na každý pád pôsobí hravo, ako príležitosť, ako postavu poriadne vyžmýkať iným spôsobom, než len ako Thorovho oponenta.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky