Miniséria má priamo viesť k Thorovi: Love and Thunder


Zdá sa , že série na Disney + budu úzko previazané s filmami. Ostatne, už nejakú dobu vieme, že minisérie WandaVision bude prepojená s filmom Doctor Strange in the Multiverse of Madness, a teraz sa povráva, že seriál Loki by mal byť napojená na film Thor: Love and Thunder.

Ako ? Podľa zdrojov serveru FandomWire použije Loki Tesseract k tomu, aby sa vrátil do hlavnej dejovej línie marvelovského filmového univerza a navyše so sebou prinesie Mjolnir, ktorý sa dostane do rúk Jane Fosterovej.


Už nejakú dobu vieme, že Jane Fosterová v podaní Natalie Portman sa po absencii v Thor: Ragnarok do série vráti a to s veľkou parádou, pretože by sa mala (po vzore komiksu) stať novým Thorom. Tým pádom bude potrebovať Mjolnir a malo by ísť o verziu legendárneho kladivá, ktorú prinesie Loki zo svojich ciest po multivesmíre.

Ako sa k nemu Loki dostane a ako je možné, že s ním bude môcť manipulovať, pretože Loki z roku 2012 ho rozhodne nie je hoden ? To sú zatiaľ otázky, na ktoré nie sú odpovede, ale snáď sa ich v blízkej budúcnosti dozvieme.


O šesťdielnej minisérii krátko pohovoril tiež sám predstaviteľ hlavnej úlohy. Ten prezradil, že pôvodne si myslel, že Thor: Temný svet je koniec jeho komiksovej kariéry. Potom to mala byť Infinity War. Potom prišlo cameo v Endgame. Až šesť týždňov pred premiérou Infinity War sa dohovorilo natáčania minisérie s Lokim. Hiddleston je úzko zapojený do príprav a prezradil, že seriál rozhodne bude humorný, ale zároveň máme počítať s tým, že na nás naozaj čaká prehnitý Loki, na ktorého vykúpenie ešte len čaká.

Aj keď Tom postavu bude pri premiére seriálu hrať už 11 rokov a má pocit, že ju dobre pozná (rovnako ako diváci), pravda je, že v minisérii populárneho antihrdinu bude hrať viac ako vo všetkých predchádzajúcich filmoch dohromady a čakajú naň úplne nové výzvy , ktoré postavu úplne novým spôsobom pozmenia. Loki je inteligentný a ľstivý kúzelník, ale čakajú na neho mocnejší nepriatelia, než s akými sa kedy stretol.

Premiéra je potom naplánovaná na jar 2021.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky