Pridal sa herec zo Star Wars


Natáčanie minisérie Loki bolo zastavené, tak ako natáčanie všetkých ostatných minisérii od Marvelu. Zatiaľ sa hovorí o prerušení na štyri týždne. No to je ešte otázne, vzhľadom na to čo sa okolo deje. Každopádne, tesne pred tým, než sa natáčanie zastavilo, dozvedeli sme sa niekoľko noviniek. Bob Iger z Disneyho pri konferencii s akcionármi minulý týždeň uviedol, že s premiérou sa počíta na začiatok roku 2021. Aktuálne nad termínom visí otáznik.

Potom tu máme kastingovú novinku. K obsadeniu sa pripojil Richard E. Grant (Star Wars: Vzostup Skywalkera, Logan, Panstvo Downton, Hra o tróny). Podľa dostupných informácií by sa mal ukázať len v jednej epizóde, avšak sa nevie, akú úlohu dostal.


Tajuplná bola v najnovšom rozhovore tiež Gugu Mbatha-Raw, u ktorej stále netušíme, koho vlastne hrá. Toto tajomstvo nijako nepoodhalila, avšak jej vyhýbavá odpoveď zdanlivo naznačuje, že by sa postava mala vrátiť ešte v nejakej budúcej marvelovke. Tiež si pochvaľuje, že môže pracovať spolu s Tomom, s ktorým chodila do rovnakej hereckej školy.

A to najzaujímavejšie na koniec. Insider Charles Murphy potvrdzuje, že v sérii sa objavia tzv. Minutementi. To sú v marvelovských komiksoch pancierovaní roboti, ktoré používa organizácia TVA na zabezpečenie svojej centrály a naháňanie záškodníkov, ktorí robia neplechu v priestorovom a časovom kontinuu. Ako vieme, tak práve TVA (Time Variance Authority) by v minisérii mala kvôli niečomu ísť po krku Lokimu. Minutementi zrejme budú predovšetkým hrubou silou v službách členov TVA, nie výrazné postavy s prekreslenou osobnosťou. Jedného z Minutementov hrá kaskadér Chris Brewster (dubléra Charlieho Coxa v Daredevil) a ďalšiu členku komanda hrá Isabelle Fretheim, u ktorej vo filmografii taktiež prevažujú kaskadérske zárezy.

zdroj: fandimefilmu.cz

Komentáre

Obľúbené príspevky