Tom and other stars say 'thank you' to NHS

Čaves, konečne sa objavilo niečo kde sa hoci len na kratúčko objavil aj samotný Tom. Nie je to nič prevratné, netýka sa to ani jeho, či natáčania seriálu. Aj keď som zachytila maličkú informáciu, že by bolo možné, že sa Tom ako Loki objaví aj vo filme Thor: Love and Thunder. No skor ako informácia je to domnienka. Mne je v podstate jedno či sa tam objaví alebo nie. Aj tak by to bolo asi len niečo maličké. Radšej nech sa zameria na seriál :D. Teraz čo som to chcela. Objavilo sa jedno krátke video v ktorom možete vidieť množstvo celebrít ktoré ďakujú NHS za ich prácu a boj proti coronavírusu. Podobných videí bude zrejme pribúdať viac, čo som si všimla. Ale je to jednoznačne dobré. Aspoň tí čo bojujú v prvej línii pocítia podporu a odozvu za svoju skvelu prácu.

Čo konkrétne je NHS ? National Health Service (NHS) je systém zdravotnej starostlivosti financovaný z verejných zdrojov v Anglicku a jeden zo štyroch systémov National Health Service vo Veľkej Británii.

Vo videu možete vidieť tváre ako Rachel Weisz, Olivia Colman, David Oyelowo, Gwendoline Christie, Matt Smith, Stephen Fry, Colin Firth, Imelda Staunton, Hugh Grant, Andrew Garfield, Julie Walters, Ben Kingsley, Michael Sheen, Thandie Newton a Aaron Taylor-Johnson patria k celebritám, ktoré hovoria #ThankYouNHS. Tom je konkrétne až v minúte 1:40. Dosť som si prezerala jeho vlasy. Nevyzerá to ako parochňa, veď prečo by si ju nechával do videa hmmm. Takže preto si ich stále nedal ostrihať :DDD. No možno sa mýlim, ale vyzerajú, že to sú naozaj jeho :DDD.

Komentáre

Obľúbené príspevky